Specialiteit

Wat is uitdeuken zonder spuiten?


Uitdeuken zonder spuiten staat ook wel eens bekend als “Restylen”. De techniek is in de jaren 50 al ontwikkeld door de Duitsers, maar werd pas in 1993 grootschalig als “uitdeuken zonder spuiten” in Nederland geïntroduceerd. De Amerikanen hebben het restylen van van schade aan auto’s in de loop van de jaren verder ontwikkeld tot de techniek die het tegenwoordig is.

Uitdeuken zonder spuiten, ook wel uitdeuken zonder lakschade genoemd, is dé manier van auto uitdeuken die u kan helpen met het herstellen van deukschade. Er zijn meerdere voordelen aan deze techniek. Ten eerste kan een autoschadeherstelbedrijf de deuk in de auto gemakkelijk herstellen, als de deuk niet groter is dan een twee euro munt en de lak zo goed als onbeschadigd is. De auto hoeft niet voor langere tijd naar een schadeherstelbedrijf (in veel gevallen klaar terwijl je wacht). Zoals de naam zegt, is de auto spuiten niet nodig. Ten tweede scheelt dit geld omdat u hiermee tot 70% goedkoper uit bent. De reden hiervoor is omdat bijvoorbeeld de polijsten of de auto spuiten niet nodig is. Ten derde is er minder arbeid nodig waardoor u tijd en, wederom, kosten bespaart.

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

Maar hoe werkt uitdeuken zonder spuiten? In plaats van het schuren van uw auto, deze te plamuren en uw auto te spuiten, wordt de deuk als het ware uit de plaats “gemasseerd”. Als dat geen goede manier om de liefde voor uw auto te uiten!

Reparaties volgens deze speciale techniek leveren de volgende voordelen:

  • Snelle reparatie
  • Goedkope reparatie
  • Geen kleur- en glansverschil door nieuw spuitwerk
  • Milieuvriendelijke reparatie
  • Onze recente projecten

Recente projecten